Klart for Nokia Game

Foto: (nokia.com)

Onsdag drar Nokia i gang sitt interaktive mobilspill Nokia Game. I ti dager skal spillere fra 35 land konkurrere en reise til Sveits.

17.11.03 14:01

Fjorårets Nokia Game trakk over en million spillere over hele verden. Spillet er et slags rollespill, der mobiltelefonen naturlig nok spiller en viktig rolle. Deltakerne skal hjelpe en virtuell figur gjennom en rekke oppgaver i ti dager til ende.

- Nokia Game 2003 åpner en ny verden for onlinespill med sin fengende handling og spennende funksjoner slik som muligheten til å konkurrere direkte med andre Nokia Game-spillere i mange andre land. I årets spill får deltakerne poeng for hurtighet og fingernemhet i tidsbestemte spill og problemløsing, men vil også krediteres for samarbeid med andre spillere og implementering av lagstrategi, sier markedssjef Johan Eidhagen i Nokia Mobile Phones Skandinavia.

Deltakerne i Nokia Game konkurrerer om en weekendtur til Sveits, samt snowboards og Nokias spillmobil N-Gage.

Det er femte gang Nokia arrangerer det interaktive spillet. Selve spillet foregår både på mobiltelefon, internett og e-post.

I fjor deltok personer fra 25 land, men i år er det utvidet til 35. Spillet vil foregå fra 19. november og ti dager frem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.