*Nettavisen* Nyheter.

Klart for «The Sims 3»

Finn ut hva som er nytt med den tredje versjonen av det populære PC-spillet.

12.05.09 17:56

(BIIPMAG): Bare i Norge har «The Sims»-serien solgt over 500 000 eksemplarer og nå er det klart for den tredje versjonen av spillsuksessen.

Populære spill
«The Sims»-spillene har blitt svært populære siden lanseringen i 2000 og har til nå solgt over 100 millioner eksemplarer verden over. Det har blitt knyttet store forventninger til den nye versjonen av spillet som snart kommer til Norge. EA kunngjorde nylig de første opplysningen om «The Sims 3», som har vært under utvikling i nesten tre år.

Virtuelt dukkehus
En av grunnene til at spillene har blitt så populære kan være på grunn av at alle kan være hva man vil i «The Sims»-verdenen, samtidig som det blir et lite virtuelt dukkehus der man kanskje også kan lære litt om livet.

«The Sims 3» kommer i salg 4.juni.

Hva er nytt?
- I The Sims 3 kan simmene bevege seg utenfor tomten sin og kaste seg ut i et åpent, levende nabolag der de samhandler med andre simmer ved hjelp av det nye, dype personlighetssystemet, forteller Rod Humble, sjefen for The Sims Studio, i en pressemelding.

Med den nye versjonen er det flere ting som er nytt og annerledes fra «The Sims 2».
Dette er tingene som er verdt å glede seg til:

  • Nye åpne nabolag: I «The Sims 3» får du styre simmenes liv på helt nye måter. Simmene kan nemlig gå fritt rundt og besøke familie og venner. De kan for eksempel dra ned til sentrum, treffe på sjefen sin helt uventet eller spionere på naboene.
  • Ny simskaper: Du kan også lage simmer mye mer detaljerte og realistiske enn tidligere og du kan til og med avgjøre simmenes form eller størrelse, ansiktstrekk, hudfarge og tilpasse frisyrer. Slik får du stor frihet til å lage simmene akkurat slik du har lyst til. Derfor kan du godt lage simmer som ser ut som deg og dine nærmeste eller kanskje en kjendis?

Klikk på bildet for å forstørre.

  • Nye og realistiske personligheter: I «The Sims 3», kan du gi hver av simmene fem forskjellige personlighetstrekk som styrer hvordan de oppfører seg og samhandler med andre simmer og med omgivelsene. Du kan lage komplekse og unike personligheter: Hvis du for eksempel har lyst til å lage en nysgjerrig, ufin, kleptobestemor som liker å blande seg i andre folks saker så er det fullt mulig.
  • Ubegrenset mulighet for å tilpasse alt rundt deg: Den nye versjonen av «The Sims» gjør det også mulig å tilpasse alt fra moteklær til sofaer og derfor blir det lett som en drøm å sette opp det perfekte huset.

Spill på din egen måte
Det finnes ingen riktig måte å spille «The Sims» på. Noen spillere bruker all tiden sin på å bygge kule hus eller å følge med på privatlivet til simmene sine, mens andre liker å lage mest mulig kaos.

Hvilken type spiller er du? Kommentér nederst!

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.