RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klart for toppkamp på Jordal

Sist oppdatert:

Av VIF Hockey

Et skaderedusert Vålerenga tok en sterk borteseier mot Stavanger tirsdag, og det var vår unge lovende Mats Rosseli-Olsen som ordnet 2 poeng et drøyt minutt ut i spilleforlengelsen.

Toppkamp torsdag

Torsdag er det klart for ny toppkamp - da kommer serieleder Sparta på besøk til Jordal, og det er duket for en ny aften med topp underholdning - slik vi fikk for en uke siden da vi vant nabokampen mot Lørenskog.

Serieleder Sparta Sarpsborg kommer til Jordal Amfi fulle av selvtillit torsdag. Sparta leder serien og kommer garantert til Jordal for å vise at det er de som er favoritter til å hente hjem årets seriegull. Vi i Vålerenga vet imidlertid at det ikke deles ut noe heder og ære på denne tiden av sesongen. Laget er inne i en god periode mot de antatt beste lagene i serien, og etter en rolig formiddagstrening onsdag skal batteriene være fulladet når Sparta står på motsatt banehalvdel torsdag. Vi går for seier, og hele klubben gleder seg til å ta imot selvgode Sarpinger til Jordal.

Tirsdag hadde forøvrig VIF-direktør Jan Tore Kjær besøk av en journalist fra Sparta.no på kontoret. Det resulterte i artikkeloverskriften "Sparta er en barnehage" på Spartas hjemmesider, men artikkelen ble fjernet bare noen timer senere. Vi har fått Kjær til å fortelle hva intervjuet omhandlet, og dette kan du se i videovinduet øverst i artikkelen eller ved å følge denne linken: Video-intervju med Jan Tore Kjær onsdag 11/10-2010.

Kjøp billett på forhånd!

Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan istedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal.

Vålerenga – Sparta
Jordal Amfi, torsdag 14. oktober klokken 19.00

Høydepunkter fra kampen mot Lørenskog:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere