*Nettavisen* Nyheter.

Klassisk og elegant i høst

Foto: Montasje/Veslemøy Vråskår

Det var trangt på første rad da designer Nina Jarebrink ga oss en sniktitt på høstens kolleksjon. Se bilder fra visningen her.

31.01.09 10:06

(SIDE2): Onsdag kunne man få en sniktitt på Nina Jarebrinks kommende høst- og vinterkolleksjon på restaurant og nattklubb Emil & Samuel i Oslo.

//SE BILDESPESIAL NEDERST//

Klassisk høst i vente
Det var trangt om plassene og lavt under taket da den svenske designeren ga oss en forsmak på høsten. Det var en klassisk kolleksjon vi fikk presentert, med mange sorte og elegante plagg som fikk undertegnende til å glede seg til høstgarderoben skal fornyes om noen måneder.

LES MER OM MOTE HER

Antrekk i klar blått brøt med kolleksjonen for øvrig, og detaljer av sommerfuglmønster og striper ga det hele et sommerlig etterslep. Kroppsnært og høyt liv gikk igjen i flere av antrekkene. Beskrivende stikkord for Jarebrinks design for høsten og vinteren 09/10 er «klassisk evening wear».

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Steffen Aaland

Sensuell styling
Modellene var stylet av Anja Stang, som også jobber som motejournalist i ELLE. Røde delikate lepper og negler understreket kolleksjonens klassiske og sensuelle preg. Visningen var vellykket utført, selv om noen av modellene var litt i seneste laget ut på catwalken og andre var litt vinglete på høye hæler.

Designeren
Nina Jarebrink er en svensk designer som er bosatt i Norge. Hun startet sin virksomhet i 2004, og designer både til kvinner og menn. Jarebrinks design karakteriseres av enkle linjer, striper, strikk og gjennomgående maritime ankersymboler.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

1463

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.