RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klatret ut av bilvrak

Sist oppdatert:
En person reddet seg selv ut av bilen etter en ulykke på Storetveitveien ved Wergeland. En av sjåførene blåste lysende rødt.

Ingen av de totalt fire personene som var involvert, skal ha kommet fysisk til skade, da to biler like før klokken 16.30 var innblandet i et trafikkuhell. Mens den ene bilen klarte å unngå de verste skadene, gikk det verre med den andre, som landet på taket.

- Hvordan ulykken skjedde, vet vi ikke ennå. Den ene ligger på taket, mens den andre står på veien, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Men da politipatruljen på stedet ba sjåføren av den ene bilen blåse i alkometeret, lyste den røde lampen. Trolig hadde mannen over èn i promille.

Flere av de involverte skal være i sjokk etter den dramatiske hendelsen. Føreren av den ene bilen, klatret selv uskadd ut av bilvraket. Alle har avslått legehjelp fra ambulansepersonalet etter ulykken.

Både politi og ambulanse rykket ut umiddelbart til ulykkesstedet.

Den skadde bilen ligger midt i veien og blokkerer trafikken mellom rundkjøring på Wergeland og Shellstasjonen i Storetveitveien.

En del oljesøl på stedet gjør veien utrygg. Brannvesenet gjør klart til å spyle gaten.

Falck er på vei for å fjerne bilvraket. Samtidig driver politiet manuell dirigering forbi ulykkesstedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere