RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kle deg skikkelig

Sist oppdatert:
Her er klesvalgene for deg som vil imponere på den første daten.

Dere har snakket sammen lenge og du har brukt hele dagen på å forberede deg til det første stevnemøtet. Men plutselig oppdager du at klokka har blitt altfor mye, og du aner ikke hva du skal ha på deg. Her er hjelpen:

1. Ikke velg det mest trendy bare fordi det er det mest trendy. Gå for noe som fremhever det du synes er finest på kroppen din.

2. Ikke ha på deg klær som tiltrekker seg altfor mye oppmerksomhet. Du vil ikke at daten din bare skal huske hva du hadde på deg.

3. Ha alltid minst ett antrekk du vet kler deg i beredskap. På den måten har du en backup-løsning hvis alt annet skjærer seg og du har dårlig tid.

4. Ikke ha på deg alle designerklærne dine på en gang. Gjør du det, begynner fort daten din å tenke på om han har råd til en kjæreste som deg.

5. Følg vanlig kleskode. Hvis dere skal på en fancy bar, ikke vis for mye hud. Hvis han har invitert deg med på en stilig middag, velg penkjolen. Også videre, også videre.

6. Ikke ha på deg klær som gir inntrykk av at du bruker to timer på å kle på deg om morgenen. De fleste menn liker av en eller annen grunn ikke det.

7. Det er flott å kle seg sexy, men du må også se stilig ut. Husk at sexy også er hvordan du oppfører deg, og olabukse og t-skjorte er ofte like sexy som en trang topp.

8. Aldri ha på deg for mye tilbehør. Hvis du gjør det, legger ikke mannen merke til stilen din. Han ser bare en masse ting.

9. Er du 50, ikke kle deg som om du var 25. Og omvendt.

Møt 500.000 single på Side2 Date

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere