*Nettavisen* Nyheter.

Kle deg slankere

Foto: Gareth Cattermole (Getty Images)

Her er tipsene som får deg til å se tynnere ut.

21.01.10 13:45

(SIDE2): Mange har kanskje lagt på seg noen ekstra kilo i julen, og har som nyttårsforsett å trimme bort det overflødige. Dette tar derimot tid, og de fleste vil gjerne se slankere ut med det samme.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Fortvil ikke! Velger du de riktige antrekkene kan du nemlig se flere kilo tynnere ut, og det er ikke så vanskelig som man skulle tro. Det amerikanske magasinet Glamour har samlet sammen noen garderobetips, som enhver kan benytte seg av.

Samme farge
Du ser slankere ut ved å kle deg i klær i samme farge fra topp til tå. Velger du sort får du størst effekt. Om du synes det er litt kjedelig med et helt sort antrekk kan du for eksempel ta på deg sko i en sterk farge for å live opp antrekket.

Vidt og smalt
Vide klær på overkroppen og underkroppen vil få deg til å virke større. Balanser heller antrekket ved å ha på deg en trang genser til et vidt skjørt. Tenk også på at om du har du på deg kort skjørt, bør du balansere med en lang genser.

Understrek de kroppsdelene som er slankest, og unngå å gjemme deg for mye i klærne – det kan nemlig få motsatt effekt.

Skreddersydd dressjakker
En dressjakke som går deg til midjen, og som gjerne har figursydd form kan gjøre underverker med din kropp. Jakker som er for vide og løse kan derimot ha katastrofal effekt.

Formsydde jakker vil faktisk skape en midje – og det skaper figur.

Skreddersydde skjørt
Formsydde skjørt ser også veldig bra ut på de fleste. Om du ikke trodde et sigarskjørt passet din kropp kan du ta feil. Du må bare velge rett tilbehør.

Lang kardigan
En kardigan bør ikke stoppe på hoften, men heller være lang om du vil skape effekten av en slankere kropp. Dette fordi en lang kardigan forlenger kroppen, mens en kort en gjør kroppen din kortere.

Høye hæler og jeans
Høye hæler til jeans er alltid en vinner. Sørg også for å putte genseren i buksen, og du får stilen kjendisene elsker. Jeans med rette ben, eller bootcut fungerer best om du har litt former.

Du bør også velge bukser som sitter på hoften istedenfor de som sitter over eller under hoftebenet.

Bredt belte
Et bredt belte rundt livet skaper midje og får deg til å se smalere ut. Tynne belter har ikke samme effekt, så styr unna disse.

Flat front
Jeans med flat front gjør deg slankere, og bør absolutt være valget for deg som har litt former.

Signalfarger
Knallfarger gir faktisk en slankende effekt. Årsaken er at fargen trekker til seg lyset på, i alle mulige retninger.

Under midjen
Alt som slutter ved midjen får deg til å se tyngre ut. Forsøk heller å få underdelen til å gå akkurat under midjen – da vil du se slankere ut.

Hudfargede sko
Hudfargede sko er et supert våpen som får deg til å se både lenger og tynnere ut. Du skal derimot være klar over at den optiske illusjonen kun fungerer om du har hudfarget strømpebukse eller bare legger – med mørk strømpebukse får det helt motsatt effekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag