Gå til sidens hovedinnhold

Kle deg som Olsen-tvillingene

Slik får du stilen til Mary-Kate og Ashley Olsen. Stor bildespesial!

(YEYE): Mary-Kate og Ashley Olsen har vært i rampelyset siden de var ni måneder gamle, da de delte rollen som «Michelle Tanner» i TV-serien «Under Samme Tak». Siden den gang har de spilt sammen i en rekke filmer og TV-serier, og navnene deres har blitt industri - de har sine egne dukker, parfyme og klesmerke.

Moteikoner
Begge tvillingene er kjent for sin spesielle klessmak, som de både har blitt rost og kritisert for. Uansett kritikk, de er begge populære stilikoner, og er ofte tidlig ute med det nyeste på motefronten.

Få stilen deres her!

Stor bildespesial nederst i saken: Olsen-tvillingene da og nå

Knallrøde lepper
Gjør som Ashley Olsen og gå for knæsj røde lepper. Du kan velge mellom klassisk matt eller sensuelt glinsende, og mange forskjellige rødtoner. Finn ut hvilken som passer best til deg og huden din. Røde lepper er sexy og lidenskapelig!

Ruter
Olsen-tvillingene henger med på motene, og kler seg i rutete klær. Det kan være greit å holde seg til ett rutete plagg, slik bildene viser. Mange rutete plagg på samme tid kan bli litt «overkill».


Mini mini mini
Nå skal det være kort og trangt! Man kan enten gå for trangt hele veien, slik som Mary-Kate, eller en vid topp til det trange skjørtet, som Ashely har. Uansett hva du velger, så er dette en hit disse dager!

Stort og utslått, eller stramt og oppsatt
Skal vi tro Mary-Kate og Ashley, så er det litt å velge mellom på hårfronten. Gå for utslått hår, gjerne med et kult hårbånd, eller en stram hestehale eller knute.

Skjerf deg
Store skjerf har vært populært en god stund, og det ser ikke ut som om det vil gå av moten helt enda. Godt er nå det for oss som bor i kalde Norge. Her er det mye å velge mellom når det gjelder farger, form og materiale.

Svart og hvitt
De sterke kontrastfargene svart og hvitt er en sikker vinner for tiden, og igjen så henger tvillingene med på trendbølgen. Det skal gjerne være helt svart, eller helt hvitt. Går du for svart, så er den androgyne moten helt i vinden for tiden. Så her kan du godt gå for en maskulin utgave, slik som dresskjolen til Ashley Olsen. Velger du en lang kjole, så er dette prikken over i'en.

Gå til Yeye forsiden her

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene