RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Clint Brewer / Splash News (Clint Brewer / Splash News)

Kledt som sine idoler

Sist oppdatert:
Beckham-barna på gratiskonsert i Los Angeles.

(SIDE2:) David og Victoria Beckham tok med sine tre sønner for å se en gratiskonsert med Jonas Brothers på The Grove, Los Angeles i helgen.

Romeo og Cruz så ut som store Jonas Brothers-fans, skriver SplashNews. De to guttene var kledt i lik stil som ungdomsbandet fr. New Jersey.

Ganske så kule
Kevin Jonas, Joe Jonas og Nick Jonas er ofte iført skinnjakke, vest, Ray-Ban Wayfarer, skjorte og jeans. De har en rocka og avslappa stil.

Og dette har Beckham-sønnene trolig lagt merke til. Lille Romeo hadde tatt på seg converse og grå jeans for anledningen. Og i ekte Jonas-stil hadde han både vest og solbriller. Yngstemann Cruz så enda mer rocka ut, med sine utvaska svarte jeans, knallrøde wayfarer og svarte converse. Den lille gutten topper sin stil med rocka hanekam.

Eldstemann Brooklyn derimot så ikke ut til å bry seg like mye om bandet som ble kjent gjennom Disney Channel. Han var kledd i lyse og hverdagslige klær, og holdt et godt tak i mamma Victorias hånd på vei til konserten.

Forbilder
Beckham-guttene er langt ifra alene om å la seg inspirere av Jonas Brothers, og inspirasjon er nettopp målet til artistene. Jonas Brothers ønsker at deres musikk og karriere kan føre til at den yngre generasjonen følger sine drømmer.

I forbindelse med Young Hollywood Awards nylig uttalte bandet at de tar oppgaven som rollemodeller svært seriøst. Samtidig understreker de at de tar en dag av gangen.

- En dag av gangen. Vi gjør bare det vi elsker, og det har vi gjort de siste fem, seks årene, sa Joe Jonas til «ontheredcarpet».

Joe Jonas sa videre at han tror fansen kan se at de driver med det de virkelig elsker. Og forhåpentligvis kan det påvirke de unge til å følge det de tror på, og ønsker å gjøre.

Nick Jonas vant pris for årats artist under årets «Young Hollywood Awards». Årets nykommer ble Justin Bieber.

Se bilder fra konserten på The Grove:

3269

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere