*Nettavisen* Nyheter.

Klemetsen til «Skal vi danse?»

Foto: TV3 (TV3)

Forlater ringen til fordel for svingen.

06.06.09 09:24

(SIDE2): Ole «Lukkøye» Klemetsen ryktes å være på TV2s hemmelige deltakerliste for den kommende sesongen av «Skal vi danse?», det melder Rogalands Avis.

I lojal taushet
Kjendisene som blir forespurt om å være med i programmet signerer vanligvis en taushetserklæring, og det kan derfor være vanskelig å få bekreftet eventuelle spekulasjoner om deltaker på forhånd.

Hevder å vite
Verken Klemetsen selv eller TV 2 vil kommentere ryktet, men Rogalands Avis hevder på sin side at Klemetsens deltakelse er et faktum.

– Vi kan ikke si noen ting, folk må nok bare vente i spenning. Men jeg kan love at årets «Skal vi danse?» blir en kjempesesong. Vi og alle andre kan glede seg, var det eneste informasjonssjef i kanalen, Marianne Røiseland ville uttale om saken.

Kostnadskutt i kulissene?
Avisen spekulerer også i om Lukkøyet blir paret med Gyda Bloch Thorsen, som har vært med i samtlige av de foregående sesongene. Begrunnelsen til dette skal være TV 2s kostnadskutt og det praktiske ved at Bloch Thorsen har sitt eget dansestudio i Stavanger. Slik kan de to trene i Stavanger uten kostbare reiseutgifter.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag