RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klemp skyver skylden over på andre

Sist oppdatert:
Tidligere Birdstep-sjef Henning Klemp prøver å skyve skylden over på andre. - Jeg er bare en liten brikke i dette spillet her, sier han
Les også:

Birdstep-tiltalt snakker ut (Ny)
Innsidetiltale i Birdstep (Ny3)

Tidligere toppsjef i Birdstep, Henning Klemp, mener han bare er en liten brikke i et stort spill. Det sier han i alle fall til Dagens Næringsliv.

iMarkedet skrev torsdag at Klemp er tiltalt for lekkasje av kurssensitiv informasjon. Før Økokrim meldte dette, hadde Klemp uttalt til iMarkedet at han hadde vært i samtaler med Økokrim angående lekkasjene.

Dette sier nå Klemp til DN:

- Jeg har gitt min forklaring til Økokrim. Sannheten har mange flere nyanser enn det pressen er interessert i å komme frem til. Jeg synes tiltalen er urettferdig i lys av foregående oppslag i DN. Jeg er bare en liten brikke i dette spillet her, sier Klemp til Dagens Næringsliv.

Klemp refererer her etter alt å dømme til oppslag om aksjehandle foretatt av investoren Jan Haudemann Andersen. Disse oppslagene har tilsynelatende ingenting å gjøre med tiltalen mot Klemp.

Medtiltalte Asbjørn Myrvang uttalte til iMarkedet i går at Klemp bare sa til ham at det "aldri er dumt å ta gevinst".

Klemps advokat Jon Christophersen sier til Dagens Næringsliv at Klemp erkjenner straffeansvar for å ha gitt opplysninger til uvedkommende.

Derimot erkjenner han ikke straffeansvar for å ha oppfordret til innsidehandel. - Det er spørsmål om disse ikke allerede hadde bestemt seg for å selge, sier Christopersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere