RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klepp: Politiet vil ikke si hvem de tror kjørte

Stavanger (NTB): Politiet har en teori om hvem som satt bak rattet da Olav Hovda (12) ble påkjørt i Klepp på Jæren fredag for ei uke siden, men ønsker ikke å gå ut med opplysningene.

Politiet har ingen andre mistenkte enn ekteparet i 40-årene som er siktet for bildrap og sitter varetektsfengslet, skriver Aftenbladet.

- Vi har en teori om hvem av de to som kjørte bilen. På grunn av etterforskningen og faren for at forklaringer blir påvirket, vil jeg ikke si noe mer om dette, sier politiadvokat Ann-Bjørg Ingebrigtsen i Rogaland politidistrikt.

Politiet er åpne for at én eller begge de siktede kan ha vært i bilen på ulykkestidspunktet og er ikke i tvil om at den beslaglagte bilen - en grønn Ford Focus stasjonsvogn - er den som var involvert i påkjørselen.

Olav Hovda (12) ble påkjørt da han var ute på rulleskitur sammen med faren på Lalandsvegen i Klepp på kvelden fredag 4. januar. Han døde dagen etter av skadene.

Ekteparet fra Klepp, en mann på 43 år og en kvinne på 42 år, ble pågrepet fire dager etter påkjørselen. De ble i Jæren tingrett torsdag varetektsfengslet i to uker, i isolasjon og med medieforbud den første uka. Begge nekter straffskyld, og mannen har anket fengslingskjennelsen. Anken behandles tidligst mandag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere