*Nettavisen* Nyheter.

Klikket på medpassasjer

ÅRETS TAPER: Amy Winehouse sliter med et frynsete rykte og ble dermed kåret til årets taper av Virgin Media Music Awards 2008. Foto: (Scanpix)

Under hjemreisen til London langet Amy Winehouse ut mot en medpassasjer på flyet.

(BIIPMAG):«Rehab»-stjernen Amy Winehouse var alt annet enn rolig på flyet på vei hjem til England. Sangerinnen kom i uenighet med en medpassasjer og klikket fullstendig.

Ga «rart blikk»
Amy Winehouse returnerte til hjemlandet England etter en 71 dagers ferie, men turen hjem ble langt fra fredelig. Hun skapte fullstendig kaos på flyet da hun klikket på en medpassasjer fordi hun trodde han ga henne et «rart blikk».

«Back to Black»-sangerinnen avsluttet ferien på St. Lucia etter at hun fikk nyheten om ektemannen Blake Fielders fengselsløslatelse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Gikk amok
Skandaleomsuste Winehouse fløy tilbake til London i håp om å redde det turbulente ekteskapet, men hjemturen ble også turbulent:

- Amy gikk amok. Hun trodde denne fyren ga henne et rart blikk og hun klikket helt. Hun var veldig nervøs for å treffe Blake igjen, så det skulle ikke mye til for å dytte henne over ende, fortelle en nær venn av sangerinnen til The Sun.

Flytter til nytt hjem
Nå som Amy er tilbake i London skal hun flytte inn i et nytt område, noe naboene ikke er særlig fornøyd med:

- Amy Winehouse skal flytte hit? Det var det med dette boligområdet.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.