RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klinket ned samboeren

Han murte til henne med knytteneven, slik at hun klasket i bakken. Jubileumsfesten endte med opphovnet ansikt, brudd i nese og kjeve.

Mannen (39) hadde svelget unna i alle fall elleve halvlitere før han og samboeren forlot jubileumsfesten i Bergen sentrum i fjor.

Som det ofte skjer, så ville en av partene hjem før den andre. Det oppstod en krangel, som etter hvert utviklet seg til en dragkamp om nøklene.

Knuste ansiktet
Det er da 39-åringen tråkker langt over streken. Han knytter neven og slår sin samboer med stor kraft over øyet og nesen, slik at hun flater ut og lander pladask med magen først i asfalten. Resultater er at hun må kjøres i ambulanse til akuttmottaket på Haukeland. Der viser undersøkelsene brudd i nese- og et kjeve-bein. I tillegg til bruddene var deler av ansiktet tydelig opphovnet og hun hadde skrubbsår på haken.

39-åringen husker ikke å ha slått sin samboer. Han sa i retten at han tror at noen puttet ”noe” i drinken hans. Samboeren støttet seg til denne forklaringen. Hun ga også klart uttrykk for at hun ikke ønsket sin samboer straffet. Det gjorde derimot retten.

90 dager
Bergen Tingrett dømte mannen til nitti dagers fengsel, hvorav tredve gjøres betinget. Han må også betale 6000 kroner i saksomkostninger. Det var tre grunner til at deler av dommen ble gjort betinget. Mannen virket tydelig angrende, det handlet om et enkelt tilfelle og han er tidligere ustraffet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere