Klippet bort utrokrangelen

Foto: TV Norge (TVNorge)

Produsentene av «Ungkaren» klippet bort en betent utrokrangel mellom Jørgen Festervoll og jentene.

31.03.09 13:26

(SIDE2:) TVNorge opplyser til Her og Nå tirsdag at produksjonsselskapet bak «Ungkaren 20 vs. 40» står fritt i å redigere programmene slik de vil etter at de valgte å fjerne et par scener fra forrige program.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ertet med utrodebatt
Scenene viser at Jørgen Festervoll havnet i en diskusjon med flere av de unge kvinnene rundt 20 år om utroskap.

Deler av scenen ble imidlertid vist for TV-seerne i en teaser for forrige program, men dukket ikke opp i sin helhet i sendingen.

LES OGSÅ:- Jørgen er veldig kroppsfiksert

Samtalen gikk ut på at ungkaren selv, Jørgen Festervoll, antydet at han skjønte at noen var utro i enkelte situasjoner. Og selv om han ikke er for utroskap, så hadde han en viss forståelse for at det kan skje.

- Fikk et annet syn
Det likte Linn-Eva (20), Lene (22) og Linn (21) dårlig. De oppfattet det som om ungkaren-Jørgen mente det var greit å være utro.

Til Her og Nå sier jentene at de fikk et litt annet syn på ungkarskandidaten etter diskusjonen.

Jørgen Festervoll selv sier at han følte seg misforstått og at diskusjonen viste at det er en modenhetsforskjell på damer i 20-årene og de i 40-årene

I forrige episode dukket også plutselig to nye jenter i 30-årsalderen opp og kastet seg inn i kampen om Jørgen Festervolls gunst. Det kom som en stor overraskelse på noen av jentene.

LES MER: - Jeg tenkte bare: Hva skjer?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.