*Nettavisen* Nyheter.

Klippet seg likt som sønnen

Foto: Splash News (Splash News)

David Beckham matcher sin yngstesønn.

09.11.09 11:23

(SIDE2): Fotballstjernen David Beckham skifter hårfrisyre svært ofte. Han har hatt hanekam, bleiket håret, sideskill, midtskill, piggsveis, hatt langt hår og har vært helt snauklipt - for bare å nevne noen av hans hårvarianter.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Og nå har Beckham fikset frisyren igjen. Denne gangen har han klippet håret for å ligne sin sønn Cruz (4). Begge gutta har nå en slags bred hanekam.

Cruz var ivrig tilskuer da han så pappa spille for Los Angeles Galaxy i California søndag. Han satt sammen med broren Romeo (7) under kampen mot Chivas USA. Laget til pappa vant 1-0 og er dermed klar for semifinalen i Western Conference mot Houston.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Splash News (Splash News)

Kun barna
Kona Victoria var ikke å se på tribunen under gårsdagens kamp. Kanskje hun er sportslei? Det er nemlig kun en uke siden det så ut til at hun kjedet seg på en basketballkamp sammen med familien. Og også her var det en del snakk om familiens oppdaterte hårfrisyrer.

LES OG SE MER: Se, han har kona med også!

Tilbakeblikk
Det er ikke første gang Beckham lar håret på toppen av hodet gro, mens sidene er snauklipt. Her kan du se noen av David Beckhams tidligere kjente frisyrer.

2553

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.