Klomsæt har fått tilbake advokatbevillingen

Denne uken fikk advokat Sigurd Klomsæt tilbake bevillingen som gir ham tillatelse til å praktisere yrket sitt.

Denne uken fikk advokat Sigurd Klomsæt tilbake bevillingen som gir ham tillatelse til å praktisere yrket sitt. Foto: Schrøder, Tor Erik (SCANPIX)

02.10.14 17:45

Denne uken fikk advokat Sigurd Klomsæt tilbake bevillingen som gir ham tillatelse til å praktisere yrket sitt. Bevillingen ble inndratt i forbindelse med lekkasje av bilder fra Breivik-saken.

Klomsæt går umiddelbart i gang med arbeidet i advokatfirmaet sitt, melder TV 2.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på advokatgjerningen igjen. Det har vært mange henvendelser i tiden hvor jeg ikke har kunnet praktisere, som jeg gjerne skulle ha kastet meg over. Nå håper jeg på spennende utfordrende oppdrag og klienter som ønsker å dra nytte av min varierte erfaring, sier advokaten.

Han fastholder at dommen som kostet ham bevillingen er feilaktig og at han er uskyldig dømt.

– Men, jeg tror jeg i denne tiden både har utviklet meg og lært mye om hvordan man kjemper mot et system som ikke alltid fungerer riktig. Jeg er for øvrig ganske sikker på at tiden vil vise at det vi har hevdet hele tiden er den riktige versjonen av historien.

Klomsæt ble i august 2012 fratatt bevillingen på grunn av anklager om at han hadde lekket bilder av Anders Behring Breivik. Retten mente det var bevist at lekkasjen måtte komme fra Klomsæts kontor. (©NTB)

Les mer om Klomsæt-saken under:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.