Klorte kelner til blods

Rasende over at den stupfulle kameraten ikke fikk servering, gikk kvinnen amok med neglene.

(iBergen.no) Det ublide møte med den uvillige servitøren skulle koste kvinnen dyrt.

For Bergen tingrett ga all sympati til den kvinnelige kelneren ved kinarestauranten i Bergen sentrum, etter at 51-åringen gikk berserk i mai 2006. Etter et bedre måltid og et ukjent antall enheter alkohol i uterestauranten, fikk kunden øye på en mannlig bekjent som kom gående forbi. Hun inviterte ham til bordet sitt, men den stupfulle mannen ble bestemt nektet servering av servitøren.

At servitøren forklarte sin frykt for å miste skjenkebevillingen, gjorde ikke inntrykk på 51-åringen. Hun ble stadig mer hissig, og da hun like etter forsøkte å stikke av fra regningen, var begeret fullt for servitøren. Hun grep tak i kvinnen, som svarte med å dra frem klørne. Resultatet ble seks blodige og flere centimeter lange kloremerker ned armene.

51-åringen møtte ikke i retten da saken ble behandlet før påske, men slipper ikke unna boten på 8000 kroner, samt 3000 kroner i saksomkostninger.

Retten la spesielt vekt på at kvinnen måtte ha anvendt stor kraft da hun klorte servitøren, og hadde ingen tro på at 51-åringen kunne påberope seg verken nødverge eller berettiget harme.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag