RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klærne menn vil elske

Sist oppdatert:
Tidligere har motehuset Lanvin fått ros for å lage nyskapende og kreative klær. Nå får de kritikk for å lage klær folk liker. Se dem her.

(SIDE2): Under moteuken i Paris har sofistikert kvinnemote vært en gjenganger, og kritikerne har vært begeistret for klærne designerne har vist frem på catwalken.

Alber Elbaz er sjefsdesigner for Lanvin og tidligere har han vært en nyskaper innenfor motebransjen og hans visninger har vært populære for dem som jobber med klær og mote.

Klær for den første daten
Men etter hans visning søndag får han kritikk for at han lager klær med et svært kommersielt preg.

- Dette er klær for stilbevisste shoppere, og ikke nyskapende mote. Samtlige klær vil passere «den første daten»-testen; for hvilke menn ville ikke tatt en kvinne i disse klærne med på byen, skriver Fashion Wire Daily.

Se klærne her
Så til tross for at designeren ikke tilfredsstiller motebransjens krav, vil han helt sikkert bli enda mer populær blant menigmann etter dette.

I løpet av tre år har Alber Elbaz firdoblet Lanvins salg av klær, og dette har tydeligvis gott mersmak. Nå forventes det at hans nye kolleksjoner vil øke motehusets verdi.

Under kan se klærne som spås å bli blant motehøstens vinnere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere