Lena Ingelsrudøya døde under fødsel på Kongsvinger sykehus natt til mandag.

37-åringen var en markant skikkelse i Setskog/Høland, Team Strømmen og LSK kvinner, hvor hun virket som sportslig leder nesten helt fram til termin.

Les også: Døde under fødsel

- Det skal være en minnestund nå i ettermiddag hvor spillere, ledere og trenere i LSK møtes for å dele tanker og snakke ut, forteller pressekontakt i LSK, Ole Kristian Bakkene til rb.no.

- Uvirkelig

Pressekontakten sier klubben ønsker ro rundt minnestunden, og at man vil minnes Lena Ingelsrudøya uten at mediene er tilstede.

- Hele klubben er i sjokk. Tankene våre går til Lenas nærmeste som nå sitter igjen. Savnet etter henne er stort, og det føles uvirkelig, sier Bakkene.

Ingelsrudøya har hatt en rekke verv i LSK kvinner og klubbens forgjengere.

- Kvinneavdelingen kom inn som en del av LSK for ett år siden, og Ingelsrudøya var en meget viktig ressurs for å få til et godt samarbeid innad i klubben, sier Bakkene.

- Det føles helt ufattelig trist. Lena var en uerstattelig person for oss. Våre tanker går til hennes familie og nærmeste, sier daglig leder Elisabeth Reymert i LSK kvinner.

- Veldig flink

Blant spillerne på LSK kvinner kom nyheten om Ingelsrudøyas dødsfall som et sjokk.

- Jeg ble helt målløs og sjokkert da jeg hørte hva som hadde skjedd. Det var ei lagvenninne som ringte med den tragiske beskjeden. Lena var en solstråle som passet på alle, store og små. Dødsfallet er et stort tap, sier spiller Ida Erlandsen til Romerikes Blad.

Erlandsen har kjent Ingelsrudøya i rundt fem år. I år har hun hatt ekstra mye med 37-åringen å gjøre.

- Hun var både en god spiller i sin tid, og en veldig flink sportslig leder. Hun har vært litt trener for juniorlaget i år, så da har jeg snakket mye med henne – og lært mye. Ei annen venninne på laget som jeg har snakket med, uttrykte også at hun var i sjokk over å få denne triste beskjeden om Lenas bortgang, forteller en tydelig beveget 19-åring.

Les flere nyheter fra Romerikes Blad.