Gå til sidens hovedinnhold

Klubbstemning i bakken

Det var sosialt med pizza og musikk under elevkveld i Tryvann Vinterpark onsdag kveld.

TRYVANN: Skiglade elever nøt kvelden på ulike måter i Tryvann Vinterpark onsdag kveld.
Selvsagt ble det også mye jibbing og andre stilarter av nedoverski da elever fra alle ungdomsskoler i Bydel Vestre Aker hadde sammenkomst i alpinbakken. Hovseter-elevene Cornelia Sørensen, Siri Dons og Fredrik Thiis var tre av de rundt 400 elevene som storkoste seg.

Spektakulære hopp

Som aktiv skiracer og medlem av Heming Adrenalin var ikke Fredrik sen med å sette utfor ned bratte tilløp før han serverte spektakulære hopp som framlengs salto. Cornelia og Siri kjørte en mer safe stil mens de nøt musikken fra DJ i bakken, som de begge syntes var en diggbar nyvinning.

I tillegg til fart og musikk, var pizza, brus og utlodding av merkeklær fra Kari Traa og BULA, andre hippe greier denne kvelden – og alt dette for bare hundrelappen pr elev.

Blir tradisjon

Det er med stor vinterdugnadsånd i regi av FAU-representanter fra ungdomsskolene i Bydel Vestre Aker at det tredje "Elevkveld i Tryvann"-arrangementet i rekken kunne gå av stabelen.

– Her skal alle elever med ulike ferdigheter i bakken ha det moro. I samarbeid med bydelen får elevene delta til sterkt subsidierte priser. Elevene setter stor pris på arrangementet, og de har siden januar i år etterspurt datoen for årets elevkveld, forteller en stolt FAU-representant fra Hovseter ungdomsskole, Sigurd Sørensen.Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021