RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klubbytte for VIF-toppscorer

Dennis Obeng klar for opprykkskandidat.

Dennis Obeng (20) er fristilt fra sin toårskontrakt med FK Tønsberg og skal denne sesongen spille for opprykksjagende Lørenskog i 2. divisjon. Klubben trenes av tidligere VIF-spiller Knut Aga jr og har også Vålerenga-kjenningene Mustapha Achrifi og Magnus Hjulstad i stallen.

Obeng scoret 44 mål på 55 juniorkamper de to siste sesongene han spilte i Vålerenga. I tillegg scoret han syv mål i 2. divisjon.

- Dennis er knallsterk, god i mottaket og fanger inn baller. I tillegg er han en notorisk målscorer som er flink til å plassere seg i boksen og ofte er på rett plass til rett tid. Han er rett og slett en god avslutter, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Obeng ble seniorspiller etter 2007-sesongen og var etter sesongslutt på treningsopphold i England, samt i Adeccoligaklubben Hønefoss. Han takket imidlertid nei til et konkret tilbud fra en engelsk klubb og skrev under for hardtsatsende FK Tønsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere