RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knall-været fortsetter

Sist oppdatert:
Ifølge meteorologene er det ingen grunn til å pakke vekk solkremen ennå. Sommer-været fortsetter i Sør-Norge hele denne uken.

Det stabile høytrykket over Skandinavia ligger utenfor Midt-Norge og velsigner Sør-Norge med temperaturer opp mot 30 grader.

Sommeren fortsetter
I dagene fremover vil de høye temperaturene og det strålende sommerværet fortsette. Søndag var Voss varmest, med 30,9 grader.

- Flere steder på Vest- og Østlandet hadde temperaturer rundt 29 grader, blant annet Blindern i Oslo hvor det ble målt 29,2 grader på det varmeste, sier meteorolog ved Storm Weather Center, Martin Grønnevet, til TV 2 Nettavisen.

Fra midten av denne uken kan nok temperaturene synke noe, men under 25 grader trenger imidlertid ikke Sør-Norge bekymre seg for å få.

Skille mellom sør og nord
I nord sørger pålandsvind for at landsdelen får variabelt skydekke, litt regn av og til og gradvis synkende temperaturer utover i uken.

- Det vil nok småregne hele denne uken, spesielt i Troms og Finnmark. Nå ligger temperaturene et sted mellom 12 og 15 grader, men den kan nok synke til rundt 10 grader i løpet av uka, sier Grønnevet til TV 2 Nettavisen.

Her sjekker du ditt sommervær

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere