Gå til sidens hovedinnhold

Knallhard action

Den pensjonerte narko-agenten John Hatcher (Steven Seagal) kommer tilbake til sitt gamle nabolag, og opplever at narkobaronene har tatt over bydelen.

Snart utvikler fiendskapen seg til en kamp på liv og død der Hatcher ikke bare må beskytte seg selv, men også sin familie.

"Dødsmerket" er en knallhard actionfilm med den populære actionhelten Steven Seagal i hovedrollen som den hardtslåenede narkoagenten John Hatcher.

Hatcher slutter i narkopolitiet fordi han vil ha litt fred og ro - men det skal vise seg at han går fra asken til ilden. Det gamle nabolaget er nemlig overtatt av en grusom narkoliga fra Jamaica. Hatcher kommer på kant med narkokongen "Screwface" med en gang han viser seg i bydelen, og både Hatcher selv og familien hans blir dødsstemplet.

Trangen til å beskytte familien gjør sitt til at Hatcher trår varsomt til å begynne med. Når det viser seg at dop-langerene er så hensynsløse at de til og med har småbarn på kundelisten, tar Hatcher imidlertid opp kampen med den farlige ligaen.

TV 2 fredag 12. mars 2004 kl. 23.45.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene