*Nettavisen* Nyheter.

Knallsuksess for «Halo 3»

«Halo 3» selger som varmt hvetebrød.

12.11.08 11:29

(Spillmagasinet): «Halo» er uten tvil Microsofts viktigste spillserie og er for mange ensbetydende med Xbox. Det første «Halo»-spillet er kanskje tidenes lanseringsspill, mens «Halo 2» imponerte alle og enhver da det ble sluppet i 2004.

Sistnevnte er blant de største spillanseringene noensinne, første dagen i salg omsatte det for mer enn «Spider-Man»-filmen gjorde på tre dager ($114 millioner mot $125 millioner). Nå tyder alt på at «Halo 3» kommer til å overgå det igjen, i følge Microsoft har spillet slått rekorden for kjappest forhåndssalg.

Over en million eksemplarer har blitt solgt av de tre utgavene - nesten to måneder før spillet kommer. Microsoft sier også at «Legendary»-utgaven, som inneholder en «Master Chief»-hjelm og diverse annet stasj, er så ettertraktet at den antakeligvis kommer til å være utsolgt før spillet slippes.

Selskapet har også fortalt litt om den mildt sagt store reklamekampanjen de skal kjøre i USA. I tillegg til en egen «Halo 3»-bil fra Pontiac, skal blant annet Burger King by på en «Halo 3»-meny som blant annet inneholder 1.2 liter cola.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.