RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knalltall fra Tsakos

Sist oppdatert:
Tankrederiet Tsakos Energy Navigation kna vise til et nytt meget sterkt tredje kvartal, og slo analytikernes forventninger med god margin
TEN oppnådde et nettoresultat på 2,5 millioner dollar i tredje kvartal, opp fra 8 millioner i samme periode i fjor. Resultat pr. aksje endte på 1,26 dollar, mot ventet 1,14 dollar pr. aksje ifølge estimater innhentet av First Call.

Skipene i TEN-flåten seilte inn 71,8 millioner dollar på nettobasis i tredje kvartal, opp fra 52,5 millioner i samme periode i fjor. Driftresultatet endte på 27 millioner dollar opp fra 10,5 millioner i samme periode i fjor.

TEN har nå en flåte på 40 skip inkludert 14 nybygg som skal leveres i perioden januar neste år til februar 2007. Flåten består i hovedsak av råolje- og produkttankskip som går på lengre kontrakter, i tillegg har de en serie med isforsterkede suezmax'er og mindre produkttankskip og et LNG-skip under bygging.

Rederiet har en kontraktsdekning på 93 prosent for fjerde kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere