RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knalltøff telekamp i Danmark

Sist oppdatert:
Akkurat nå foregår det en knalltøff telekamp i det danske markedet. Telenors Sonofon og TDC er de sikre stikkene, mens kampen for overlevelsen står mellom Orange og Telia
Etter at den tidligere sjefen for NetCom i Norge, Terje Cristoffersen, ble satt inn som sjef for Telia i Danmark, har kampen om markedsandeler i det danske telemarkedet hardnet til.

Akkurat nå kjemper Telia og Orange for overlevelsen i det danske telemarkedet sier teleanalytiker Mathias Gredmark i Nordea Securities til den danske avisen Politiken. Han tror én av disse to aktørene vil forsvinne fra det danske markedet. Orange, som tidligere har trukket seg ut fra det svenske markedet, har trolig lagt ut sitt danske datterselskap til salgs, mener analytikeren.

Telia og Orange kjører nå aggressive kampanjer i Danmark for å kapre kunder. Flere kunder er nødvendig for å nå kritisk størrelse i det danske markedet.

I dag er TDC og Telenors Sonofon de to dominerende aktørene i det danske telemarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere