RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knallvekst for Catch

Sist oppdatert:
Bredbåndselskapet Catch og Kjell Ivar Hansen leverer flere linjer enn noen gang i november og veksten er større enn gjennomsnittet. Les hvor stor veksten er
Catch Communications er en av landets største aktører på bredbåndsmarkedet og leverte i dag tall over hvor stor veksten i antall nye linjer var.

Totalt har selskapet 43.000 linjer i drift ved utgangen av november. Dette er en økning på 2.106 linjer netto i november, som er en vekst på 23 prosent fra oktober da selskapet leverte 1.710 linjer.

Til private hjem leverte selskapet i 1.532 linjer mens de til bedrifter var på 574 linjer netto. Dermed er veksten størst i private hjem.

Fra og med fjerdekvartal 2003 til og med tredjekvartal i år har den gjennomsnittlige veksten i måneden vært på netto 1.187 linjer. Selskapet skriver i en melding at veksten i november dermed er høyere enn gjennomsnittet det siste året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere