RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knepent tap mot Portugal

Norges G15-landslag tapte 0-1 mot Portugal i Frankrike tirsdag. Kamer Qaka spilte hele kampen for Norge, mens Riki Alba var ubenyttet reserve.

- Portugal var klart best i førsteomgang, mens vi var best i andre. Det ble 4-4 i målsjanser og det var en jevn kamp. Vi spilte en ujevn kamp, men var allikevel på høyde med Portugal. Det lover bra, sier G15-landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

Portugal scoret kampens eneste mål etter en halvtimes spill.

- Vi var litt for urolige med ballen og pasningsspillet vårt kunne vært bedre. Det er noe vi må jobbe med. Tempoet i denne kampen var et tempo som våre spillere ikke er helt vant til.

- Jeg synes vi har en fin ramme i laget, og kun fire målsjanser imot er bra. I tillegg hadde vi noen enkeltspillere som skapte en del på egenhånd.

Neste kamp er mot vertslandet Frankrike i dag.

- Det blir en ny tøff kamp for oss, men dette er veldig nyttige erfaringer for spillerne. Vi skal ta med oss erfaringene fra dagens kamp videre.

Portugal - Norge 1-0 (1-0)
Stade Paul Vaillant Couturier, Limeil Brevannes - 352 tilskuere

Dommer: Dennis Higler, Nederland 

Gule kort: Fransisco Ramos og Carlos Oliveira, Portugal

Mål: 1-0 Marcos Lopes (30.min)

Norge (4-3-3): Pål Vestly Heigre - Dursa Mohammed Ahmed, Martin Lundal, Marius Christopher Høibråten, Kent Are Antonsen - Herman Sørby Stengel (Anders Trondsen 71.min), Kamer Qaka, Peter Aase - Bård Finne, Martin Wilhelmsen Trøen (Carl-Henrik Refvik 67.min), Mats Møller Dæhli

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere