*Nettavisen* Nyheter.

Knivdrept 19-åring skal begraves i Iran

Sandnes (NTB): Familien til 19-åringen som ble knivdrept på Dale i Sandnes onsdag, vil få ham begravet på hjemstedet i Iran.

19.02.12 18:43

Arman Ali kom til Norge sammen med broren sin for et par år siden, skriver Stavanger Aftenblad. 19-åringen bodde sammen med sin bror på Jørpeland. Fire personer er siktet for forsettlig drap eller medvirkning etter at 19-åringen ble knivstukket etter en fotballkamp på mottakssenteret på Dale onsdag. Familiens teori er at det dreier seg om et hevnoppgjør.

- Arman hadde problemer med en asylsøker fra Tsjetsjenia. De hadde skadet hverandre før, sier Mohamemd Hasan, en slektning av 19-åringen, til den kurdiske nyhetstjenesten Aknews.

Familien vil få 19-åringen begravet på hjemstedet Kalar, sørvest for Sulaimaniya på grensen mellom Iran og Irak. 17-åringen som ble pågrepet lørdag ettermiddag, satt i helgen i avhør. I likhet med de to andre pågrepne i saken, nekter han straffskyld. Politiet vil mandag ta stilling til om også han skal framstilles for varetektsfengsling.

Den fjerde siktede i saken var søndag fortsatt på frifot, men er etterlyst gjennom politiets kanaler. Politiet vil ikke kommentere om de har noe kjennskap til hans bevegelser siden onsdag.

- Han er fortsatt fri, men vi jobber jevnt og trutt. Vi vurderer løpende om vi skal gå ut med etterlysning med navn og bilde av ham, sier politiinspektør Bjørn Andersen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Andersen sier det ellers har vært lite utvikling i saken gjennom helgen. Ifølge Stavanger Aftenblad har etterforskerne ennå ingen formening om hvem som knivstakk tenåringsgutten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.