RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivskadd kvinne døde på sykehus

Sist oppdatert:
Stavanger (NTB): Kvinnen i 50-årene som ble stukket med kniv i en bolig på Tasta i Stavanger mandag kveld, døde natt til tirsdag på sykehuset. Dermed står politiet i Stavanger overfor et dobbeltdrap.

- Kvinnen ble erklært død klokken 3.03 i natt, forteller operasjonsleder Victor Jenssen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Politiet vil tirsdag morgen ikke gi ytterligere detaljer i saken, men viser til en varslet pressekonferanse på politihuset i Stavanger klokken 10 tirsdag. De døde er fortsatt ikke formelt identifisert, bekrefter operasjonslederen.

Politiet fikk melding om blodspor utenfor en bolig på Tasta klokka 20.08 mandag. Tre ambulanser skal ha vært på stedet 20.30, mens bevæpnet politi ankom boligen klokken 20.50. Rundt klokka 21.30 kolliderer en etterlyst personbil i saken med et vogntog, og føreren av bilen omkommer.

- Vi var på jakt etter en bil etter hendelsen, og kan bekrefte at det er den samme bilen som var involvert i en trafikkulykke på E39 i Bjerkreim, sa politiadvokat Karen Mork ved Stavanger politistasjon. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere