*Nettavisen* Nyheter.

Knivstakk ektefelle og firebarnsmor

Foto: Arild Hansen (Telemarksavisa)

Naboer våknet av skrik fra leiligheten, og varslet politiet.

25.10.11 22:32

En 41 år gammel mann med utenlandsk statsborgerskap har godtatt fengsling etter at han ble pågrepet for mishandling av sin ektefelle.

- Han har erkjent de faktiske forhold og har samtykka til varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, sier advokat Andreas Nyhaug til Varden.

Voldsutøvelsen skjedde i en leilighet på Klyve i Skien rett før klokken to natt til tirsdag, skriver Telemarksavisa.

- Både taktisk og teknisk etterforsking er satt i gang, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt til TA tirsdag formiddag.

Telemarksavisa var vitne til at kriminalteknikere tok seg inn i den aktuelle leiligheten i Kongerødveien på Klyve i formiddag.

Teknikerne viet spesielt verandaen i den lille blokkleiligheten stor oppmerksomhet.

Kuttskader
Det var naboer som meldte fra til politiet etter mye skrik og støy fra den aktuelle leiligheten. Politiet rykket ut til stedet med flere patruljer og pågrep raskt en 41 år gammel mann på stedet, som de mistenker står bak volden mot kvinnen.

Etter det TA erfarer skal kvinnen ha blitt påført omfattende kuttskader, blant annet på armene og bena. Det er ikke kjent om politiet har tatt beslag i noen kniv.

TA har vært i kontakt med Sykehuset Telemark, og får her opplyst av den 31 år gamle kvinnen nå er overført til Oslo universitetssykehus Ullevål.

Sykehuset vil ikke si noe om tilstanden til den skadde kvinnen.

- Vi har så vidt snakket med 41-åringen, men han snakker dårlig norsk. Han vil bli avhørt med tolk i løpet av dagen tirsdag, sier Nordal til NTB.

Flere barn i leiligheten
Etter det TA erfarer skal det ha vært fire barn i leiligheten som kan ha vært vitne til at kvinnen på 31 år ble mishandlet. Disse ble i løpet av natten tatt hånd om av barnevernet.

Advokat Øyvind Haugen er bistandsadvokat for de fornærmede.

Politiet opplyste først at kvinnen ble fraktet Ullevål, i natt, men dette ble ikke gjort fordi det ikke var mulig for ambulansehelikopteret å lande.

Begjært varetektsfengslet
- Advokat Andreas Nyhaug, Skien er oppnevnt som siktedes forsvarer, opplyser politiet klokken 12 tirsdag.

Siktede vil i morgen bli begjært varetektsfengslet i anledning saken ut fra bevisforspillelsesfare og unndragelsesfare. Politiet vil i morgen begjære lukkede dører i rettsmøtet.

Les flere saker fra Telemarksavisa her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag