RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstikker fortsatt på frifot i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen/Oslo (NTB-Dag Kjørholt): Mannen som knivstakk tre menn utenfor et utested i Bergen natt til mandag, var fortsatt på frifot i morgentimene.

To av de tre ble lagt inn på Haukland universitetssjukehus, som ved femtiden meldte at de var kritisk skadd. Fire timer senere opplyste sykehuset at de to regnes som alvorlig skadd. Den tredje personen hadde på seg stikksikker vest og slapp uskadd fra angrepet.

- Innledningsvis ble det sagt at de var kritisk og livstruende skadd. De skal ha vært stukket i brystregionen i nærheten av hjertet. Klokka 6.30 fikk vi melding fra sykehuset om at tilstanden er nedjustert til stabil, altså ikke livstruende, sier operasjonsleder Ronny Lentføhr i Hordaland politidistrikt til NTB.

- Vi er ferdig med det kriminaltekniske og taktiske arbeidet på åstedet og har innledet etterforskning. I løpet av dagen vil vi blant annet gå gjennom opptak fra overvåkingskameraer i området, sier han.

Knivstikkingen fant sted utenfor Finnegan's Irish Pub i sentrum av Bergen da stedet var i ferd med å tømmes for folk ved stengetid. Klokka 3.18 fikk politiet melding om at tre personer var blitt knivstukket. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere