Ifølge Pattaya Daily News ble en 50 år gammel nordmann arrestert natt til søndag, for å ha knivstukket en thailandsk mann i magen. Angrepet skjedde ved det populære ferieområdet Pattaya, sørøst for Bangkok.

Det lokale politiet fikk melding om hendelsen halv tre i natt, lokal tid (klokken 21.30 lørdag kveld norsk tid), melder Aftenposten.

Flere hotellgjester skal ha klaget på at nordmannen spilte høy musikk på natten. En elektriker, ansatt ved hotellet, ble sendt for å be 50-åringen dempe seg.

Klagen skal ha eskalert til en krangel, og nordmannen skal deretter ha gått inn på rommet sitt, hentet en kniv og gått til angrep på elektrikeren, melder thailandsk politi.

Elektrikeren skal selv ha forklart hendelsesforløpet overfor politiet.

50-åringen skal ifølge den thailandske avisen ha innrømmet hendelsen og politiet skal også ha funnet to blodige kniver på stedet.

Den norske ambassaden i Bangkok opplyser til Aftenposten at de ikke har hørt om denne hendelsen. Det opplyses at vanlig prosedyre er at ambassaden informeres skriftlig av politiet den første virkedagen etter en arrestasjon.

Daglig leder Sigurd Karlsen, ved New Nordic Hotel, vil ikke kommentere saken.