Knivstukket for 250 kroner

Under et heroinsalg på et hospits i Bergen, stakk en kvinnelig langer kunden i armen med en kniv. Hun må nå tilbringe fem måneder i fengsel for skaden hun påførte ham.

Den 33 år gamle kvinnen er dømt åtte ganger tidligere, hvorav flere av dommene har vært for knivbesittelse på offentlig sted. Mannen hun stakk i april i fjor, kom fra hendelsen uten alvorlige skader.

Samme dagen som hun var fremme med kniven, beslagla politiet en rifle hun hadde liggende på rommet.

En blodprøve tatt i forbindelse med arrestasjonen viste at kvinnen selv også liker å fyre i seg dop. Prøvene viste nemlig spor av speed og heroin.

Krangel
Det hele startet med en krangel rundt en bortgjemt brukerdose med heroin. Den kvinnelige langeren anklagde sin mannlige kunde for å ha stjålet narkobag`en hun skulle selge ham for 250 kroner.

Etter heftig krangling, et knivstikk og litt leting fant hun plutselig heroinen der den tidligere var blitt lagt. De to fullførte deretter salget og kunden forlot hospitset skadet, men med dop i lommen.

Ute på gaten traff han to kompiser, som ringte etter en ambulanse. Dagen endte nokså udramatisk med to sting på Haukeland sykehus for kunden, mens dealerfrøken derimot ble hentet og kjørt til varetekten, hvor hun ble sittende i noen døgn.

Nå er hun dømt til fem måneders fengsel for skaden hun påførte kunden sin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag