Knivstukket på Sinsen

En mann er varetektsfengslet. Den knivstukkede er utenfor fare.

16.08.09 19:50

Søndag ettermiddag ble en 47 år gammel mann knivstukket i magen ved Sinsen i Oslo. Mannen kom fra hendelsen med mindre skader. Ved 19.30 tiden opplyste politiet til Nettavisen at mannen hadde vært gjennom en operasjon ved Ullevål sykehus og at skadene han ble påført var av mindre omfang.

Dramatikken på Sinsen startet noe etter klokken 16 søndag.

- Mannen kom selv inn på en butikk i området der han ble tatt hånd om.

- Vi har gode indikasjoner på hvem som kan ha gjort dette. Vi har vært i leiligheten hans men han var ikke der. Nå leter vi i området, sa operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Den knivstukkede mannen var altså oppegående da han ble kjørt fra butikken til Ullevål universitetssykehus. Tilstanden hans er ennå ukjent.

Jørstad sier at dette ikke er noe gjengoppgjør, men politiet kan ennå ikke si noe om motivet.

Etter en knapp time ble den navngitte mistenkte pågrepet ved Aker Brygge. 61-åringen, som er nabo til offeret, ringte selv til politiet og fortalte hvor han kunne bli hentet.

- Han har i kveld ikke ønsket å la seg avhøre, så vi kjenner ikke til motivet for handlingen. Vi vil forsøke å få et avhør med ham så fort som mulig, sier sentralvaktleder Øyvind Torgersen til Nettavisen søndag kveld.

Politiet vil vurdere å fremstille mannen for varetektsfengsling mandag. Han er siktet for legemsbeskadigelse med kniv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.