RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuse-terapi pop i Spania

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Er du stresset og frustrert? I Spania har de funnet ut hvordan man best mulig får ut aggresjonen. Det går hardt for seg.

Frustrerte spaniere tilbys terapitimer der de kan få ut sin aggresjon ved å knuse biler, pc-er, mobiltelefoner og fjernsynsapparat.

Seansen foregår ifølge Ananova akkompagnert av tung rockemusikk. Tilbudet som ble lansert av entreprenørfirmaet Soria, har i løpet av kort tid blitt svært populært.

Folk betaler gladelig rundt 470 kroner for knuseseansen. Ved ankomst får de utdelt en slegge, og deretter er det fritt frem for å gyve løs på gjenstander som befinner seg på firmaets skraphaug.

I fillebiter
En storfornøyd kunde har følgende å si:

- Jeg stikker gjerne innom etter en dårlig dag på jobben. Jeg tar en mobiltelefon, legger den på bakken, og knuser den i fillebiter med bare ett eneste slag. Du kan vanskelig forestille deg hvor tilfredsstillende det er.

Kundene kan tilbringe opp til to timer på skraphaugen, men ifølge Sori har ingen så langt hatt behov for mer enn 30 minutter med knuse-terapi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere