I de siste målingene blir president Donald Trump knust av Joe Biden på meningsmålingene. I flere av de siste meningsmålingene ligger Joe Biden mellom 12 og 14 prosentpoeng foran presidenten.

Les mer: Ny måling viser knockout i president-duellen mellom Trump og Biden

Men nå drar Biden også fra på et område hvor Trunp stort sett hele tiden har ligget i ledelsen, nemlig pengeinnsamling, melder Los Angeles Times.

Les også: Trump bekymret etter ny Biden-tabbe: - Dette er ikke bare en vanlig tabbe

- Velgerne leter etter stabil ledelse

De siste tallene viser at Trump-kampanjen og Republican National Committee dro inn 131 millioner dollar, fikk Joe Biden og Democratic National Committee inn 142 millioner dollar.

Ser man på de tre siste månedene fra april til juni, så leder Biden også klart. Presidentutfordreren har på disse månedene fått inn 282 millioner dollar, mot Trumps 266 millioner dollar

- Det er tydelig at velgerne leter etter stabil ledelse, erfaring, empati, medfølelse og karakter - og at de vil finne alle disse egenskapene i visepresident Joe Biden, sier Bidens kampanjesjef Jen O'Malley Dillon i en e-post til Bidens supportere.

- Ingen blir engasjert av Joe Biden

Det er ukjent hvor mye penger Demokratene nå har på bok etter pengeinnsamlingene, men Trumps kampanje har nå 295 millioner dollar i kontanter tilgjengelig for å drive valgkamp.

- Ingen blir engasjert av Joe Biden, og det er derfor han er så avhengig av surrogater som Barack Obama og radikale Hollywood-eliter, sier Trumps kampanjemanager Brad Pascale i en uttalelse.

Les: Joe Biden dropper store folkemøter under valgkampen

- I sterk kontrast til dette får president Trump støtte fra virkelige amerikanere over hele landet som har høstet fordelene av hans America First-agenda, sier Pascale.

En meningsmåling publisert torsdag denne uken viser også at Biden fortsatt ligger godt foran Trump. Meningsmålingen fra Monmouth University viser at Biden leder med 53 prosent, mens Trump får støtte fra 41 prosent.

Les også: - Det vi ser, er handlingen til en autokrat eller diktator

Trump går på en senil-smell

Trump har i lang tid hevdet at 77 år gamle Joe Biden ikke er mentalt skikket til jobben som president. Men Los Angeles Times skriver at Trumps plan om å fremstille Joe Biden som senil ikke virker.

I meningsmålingen fra Monmouth University heter det at 52 prosent av de spurte mener at Biden, som er tre år eldre en Trump, har mentalt og fysisk stamina til å kunne gjøre jobben som president, mens bare 45 prosent sier det samme om president Donald Trump.