RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knust etter Anna Nicoles død

Sist oppdatert:
Playboy-grunnlegger Hugh Hefner og andre kjendiser sørger over Anna Nicole Smiths død.

- Jeg er svært bedrøvet over å høre om Anna Nicole Smiths bortgang, sa Hefner til CNN torsdag.

Anna Nicole Smith fikk en lynkarriere innen modellyrket etter at hun ble kåret til månedens Playboy-pike i 1992. I 1993 ble Smith kåret til årets Playmate.

- Hun var en kjær venn som betydde masse for Playboy-familien og for meg personlig. Mine tanker går til hennes venner og kjære i denne vanskelige tiden, sa Hugh Hefner.

Se video: Anna Nicole Smith er død

- Hun var magisk
Anna Nicole Smith var også tilknyttet selskapet Guess jeans som hun gjorde flere modelloppdrag for, og administrerende direktør i Guess jeans uttrykker stor sorg over tapet.

- Hun hadde noe magisk over seg. Dette er en svært tragisk og trist dag. Personlig så føler jeg at hun aldri kom seg etter bortgangen til hennes sønn Daniel som var kjærligheten i hennes liv, sier Paul Marciano til CNN.

NA24: Millionene som kom og gikk

Stor beundring
Larry King uttrykket også stor beundring over Anna Nicole Smith, som han har intervjuet en rekke ganger på sitt CNN-program.

- Hun var en spesiell person; hun var en uvanlig person. Hun var genuin; hun var morsom, hun hadde stil. Jeg synes synd på alle de involverte, men spesielt hennes lille jente, sa King under sitt program på CNN torsdag.

Anna Nicole Smith ble funnet livløs på et hotellrom på Seminole Hard Rock Hotel & Casino i Florida torsdag. Hun var på hotellet sammen med sin kjæreste. Les mer her.

Fakta:

Her finner du hele historien om Anna Nicole Smith

1967 Anna Nicole Smith blir født 28. november i Houston Texas.

1986 Anna Nicole Smith føder sitt første barn Daniel Wayne Smith

1993 Anna Nicole Smith blir julemodell for H&M

1994 Anna Nicole Smith gifter seg med oljemilliadæren J Howard Marshall. Hun er 27 år gammel mens han er 89.

1995 I august blir Anna Nicole Smith enke og havner i krangel med Marshalls slekt om både penger og Marshalls aske. Samme året blir Anna Nicole Smith anklaget for å ha utnyttet sin barnepike Maria Antonio Cerrato som sexslave.

2006 I mai ble det slått fast i den amerikanske høyesterett at arvestriden mellom Smith og Marshalls slektninger skal avgjøres av en domstol i delstaten California. I september føder Smith en datter, Dannielynn Hope. Tre dager senere dør hennes sønn Daniel av en overdose.

2007 8. februar blir Anna Nicole Smith funnet livløs på et hotell i Florida. Nå etterforskes dødsfallet.

(Kilde: Aftonbladet).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere