Gå til sidens hovedinnhold

Knust nese, tatt på stjålet sykkel og frastjålet mobiltelefonen

Les Manglerud-politiets logg for de siste dagene.

SKULLERUD: En 34 år gammel bussfører ble tirsdag formiddag slått ned ved Skullerud T-banestasjon. Ambulansepersonell kunne konstatere at nesen hans var knust.

Gjerningsmannen stakk fra stedet, men politiet har opplysninger om vedkommende. De vil gjerne høre fra eventuelle vitner til hendelsen. Meldingen kom inn klokken 11.25 på tirsdag.

Døddrukken i bil

KLEMETSRUD: Politiet fikk mandag kveld melding om en urørlig person i en utenlandsk-registrert bil i Maurtuveien på Klemetsrud. Patruljen som kom til stedet, kunne konstatere at mannen var svært beruset. Han ble kjørt arresten. Han var en 39 år gammel øst-europeer.

Bilinnbrudd

RYEN: Natt til tirsdag meldte en vekter at han hadde sett innbrudd i en bil hos Møller Bil på Ryen. En rute var knust, og gjerningspersonen forsøkte å få ut navigasjonsutstyr. Da han forsto at han var observert, klarte han å stikke fra stedet.

To til legevakten

SKULLERUDDUMPA: Tirsdag morgen var det igjen en trafikkulykke på E6 innover i Skulleruddumpa. Påkjørsel bakfra. Begge førerne ble kjørt legevakten. Sjåføren i den bakerste bilen, en mann på 25 år, ble fratatt førerkortet.

LES OGSÅ: 16-åring drakk, mann dratt ut av bil, container på tvers av kjørebanene

Frastjålet mobiltelefon

HØYENHALL: Tirsdag klokken 17.31 kom det melding om at en 12 år gammel gutt var frastjålet mobiltelefonen sin. Dette skjedde i skolegården på Høyenhall. Fire gutter i 18 årsalderen skal ha revet mobiltelefonen ut av hånden hans.
Politiet er svært interessert i eventuelle vitneobservasjoner.

Stjal PC og iPhone

BJØRNDAL: Like før midnatt tirsdag ble det meldt om innbrudd i Granbergstubben på Bjørndal. Tyven hadde kommet seg inn gjennom et luftevindu som sto på gløtt, og hadde fått med seg en PC og en iPhone.

Innbrudd i bil

OPPSAL: Natt til onsdag meldte et vitne om innbrudd i en bil i Kranveien på Oppsal. Alarmen gikk da en vindusrute ble knust. Gjerningsmannen stakk fra stedet. Politiet lette med hund, men uten resultat.

To tatt på stjålne sykler

MANGLERUD: Litt før klokken 02 natt til onsdag stoppet politiet to personer på sykkel i Plogveien på Manglerud. Syklene viste seg å være stjålet, og politiet tok hånd om både syklene og tyvene – en kvinen på 40 og en mann på 37 år.

LES OGSÅ:

Smittsom hjernehinnebetennelse på videregående skole

Brann på Nordstrand

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud