RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knuste bakruta med hodet

Syklist ble oppfordret til legesjekk etter påkjørsel. Se gårsdagens politilogg her.

Anmeldt for kjøring av uregistrert kjøretøy
STOVNER: Klokka 20.19 stoppet politiet en bil som tauet en annen bil uten kjennemerker. De to mennene som kjørte bilene måtte parkere den ene bilen, og eieren av bilen som ble tauet ble anmeldt for kjøring av uregistert kjøretøy. Politiet følger opp saken.

Syklist knuste rute på bil etter krasj
GRENSEN: En syklist fikk lettere nakkeskader etter at han syklet inn i en bil som bremset litt for fort klokka 20.54. Syklisten deiset hodet i bakruta på bilen såpass hardt at ruta knuste. Skademelding ble skrevet, og politiet anbefalte syklisten en tur på legevakta for sikkerhets skyld.

Notorisk trafikksynder
ULVØYA: Etter å ha kjørt uten gyldig førerkort ble en mann anmeldt av politiet klokka 21.47. Han ble også anmeldt for disponering av kjøretøyet han kjørte i, og det viste seg at bilen var stoppet tre ganger de siste tre månedene for samme forhold. Politiet følger opp saken.

Taggere tatt på fersken
SENTRUM: En vekter meldte fra til politiet etter at han hadde observert to taggere klokka 02.50. Den ene av taggerne ble pågrepet med en ryggsekk med spraybokser. Han måtte påvise stedene han hadde tagget, og ble deretter kjørt i arresten. Det lyktes politiet å få navnet på den andre taggeren også, og han ble kort tid etter pågrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere