*Nettavisen* Nyheter.

Knutson kaster klærne

Venke Knutson tar det som et kompliment å bli spurt om å stille lettkledd i magasin.

03.01.08 12:20

(SIDE2): Plateaktuelle Venke Knutson har latt seg avbilde med mindre klær enn vi er vant med å se henne i januarutgaven av mannebladet Mann.

I et stort intervju snakker hun om livet, den nye plata «Crush» og forklarer hvorfor hun sa ja til å stille på de sexy bildene.

- Ville angret
- Dette hadde jeg virkelig lyst til. Det var et kjempekompliment å bli spurt, dere diller og doller for å gjøre meg pen og jeg koste meg underveis - dette er en sånn ting som jeg ville angret på om jeg hadde takket nei til. Men jeg må nok ringe til mor og forklare, sier artisten i et intervju i januarutgaven av Mann.

Videre får hun spørsmål om hun er redd for janteloven, og svarer følgende:

- Jeg er livredd for janteloven, men jeg har bestemt meg for ikke å la den styre mitt liv. Jeg nekter å la meg påvirke av negative holdninger, jeg holder meg til de gode kreftene.

Album i salg
For en uke siden slapp Knutson albumet Crush. Hun beskriver arbeidet med skiva som en gøyal prosess.

- Jeg er stolt av «Crush». Det er en glad pop-plate, sier hun til magasinet.

Våren 2003 fikk Venke platekontrakt med plateselskapet Universal, i samarbeid med hennes manager Jan Fredrik Karlsen. Den første singelen hun ga ut het «Panic». Albumet «Scared» kom i 2004. Høsten 2005 slapp hun singelen «Just a minute» fra hennes andre album «Places I have been».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag