RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knytter bare én til knivstikking

Foto: Henrik Arneberg (Nettavisen)
Sist oppdatert:
To ble pågrepet, men Oslo-politiet knytter bare én av dem til knivstikkingen på trikken.

Oslo (NTB): Politiet har bare klart å knytte den ene av de to pågrepne mennene til knivstikkingen på Jar-trikken i Oslo torsdag formiddag.

- Forlot trikken før knivstikkingen
– Vi kan ikke knytte knivstikkingen til den eldste av dem. Han forklarer seg i samsvar med fornærmede og vitner, og forlot trikken før knivstikkingen, sier politioverbetjent Janne Stømner til NRK.

De to pågrepne er en 45-åring fra Chile og 36-åring fra Cuba. Mens cubaneren ble pågrepet inne på trikken etter at trikkeføreren klarte å holde ham fast, dro chileneren fra stedet. Han møtte selv opp ved Sentrum politistasjon i 13-tida, to og en halv time etter den dramatiske hendelsen.

Blir framstilt for varetekt
45-åringen har norsk fødselsnummer og jobb, og er kjent av politiet fra før i forbindelse med narkotika og tyveri. 35-åringen er politiet mer usikre på. Han blir framstilt for varetektsfengsling lørdag.

– Han har uklart oppholdsgrunnlag i Norge, og vi er usikre på om han har oppgitt rett identitet. Det jobber vi videre med, sier Stømner.

Lettere skadet
Tre av fire billettkontrollører, to menn og en kvinne, ble stukket i armer og bein, men slapp fra hendelsen med det som betegnes som lettere skader. Alle ble utskrevet fra sykehus senere samme dag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere