RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Koffert med lik skal ha blitt fraktet flere kilometer

DREPT: En norsk kvinne ble 13. juni funnet drept i Berlin. Politiet har har gjort funn i dette kunstfellesskapet Paradise Kulturraum som kan knyttes til drapet. Foto: Joacim Jørgensen / NTB scanpix
DREPT: En norsk kvinne ble 13. juni funnet drept i Berlin. Politiet har har gjort funn i dette kunstfellesskapet Paradise Kulturraum som kan knyttes til drapet. Foto: Joacim Jørgensen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Den 38-årige chileneren som er siktet for å ha drept en norsk kvinne i Berlin, skal ha fraktet kofferten med liket over 12 kilometer gjennom den tyske hovedstaden før liket ble dumpet i elven.

Det melder VG.

Tysk politi mener den siktede først frakten kofferten med liket 400 meter fra galleriet Paradise Kulturram til jernbanestasjonen i bydelen Wedding. Etterpå skal han ha tatt S-banen ni stopp til Treptower Park, der han skal ha dumpet kofferten med liket av den norske kvinnen i elven Spree.

Den drepte var en 36 år gammel kvinne fra Mandal. Den antatte gjerningsmannen er på frifot, og tysk politi sier de ikke vet nøyaktig hvor han befinner seg, men at de jobber ut fra flere spor.

– Det kan ta uker, eller måneder, før vi har kontroll på gjerningsmannen, sier pressetalsmann Martin Steltner ved statsadvokatkontoret i Berlin til VG.

38-åringen har tidligere vekslet mellom å oppholde seg i Tyskland på turistvisum og i Sør-Amerika, ifølge avisen. Tyskland har ikke utleveringsavtale med Chile, noe som kan gjøre det vanskelig å få den siktede utlevert dersom 38-åringen befinner seg i hjemlandet.

Kofferten med den avdøde ble funnet den 13. juni. Elleve dager senere aksjonerte politiet mot galleriet som den siktede drev. Politiet bekreftet denne uken at drapet skjedde i galleriet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere