RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kojima spår slutten for konsollene

(Getty Images)
Sist oppdatert:
- Vi vil få spill uavhengige av noen plattform, sier spillguruen.

Skaperen av «Metal Gear Solid»-spillene, Hideo Kojima, har tydelig full tro på nettskyen og tjenester som Onlive og Gaikai.

Kojima presenterte nylig sitt siste spill, «Metal Gear Solid: Peace Walker», for japansk presse, og det var på denne konferansen han tok et offisielt standpunkt til spilling i nettskyen.

- I nær fremtid vil vi ha spill som ikke er avhengig av noen plattform. Spillere bør kunne ta opplevelsen med seg til stua, på veien, på ferie - uansett hvor og når de ønsker å spille, sier Kojima ifølge Now Gamer.

Onlive er en tjeneste som i teorien tillater friheten Kojima spår. Selskapet bak Onlive hevder at du ved hjelp av en god bredbåndslinje kan spille et hvilket som helst PC-spill.

Eieren av et Onlive-system får tilgang til PC-spill fra utviklerne 2K, EA, THQ, Ubisoft og Warner Bros. Du spiller ved hjelp av OnLives egen kontroll. Tjenesten lanseres i USA 17. juni 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere