*Nettavisen* Nyheter.

Kokainet gjorde Moss rik

Mange dømte supermodell Kate Moss nord og ned etter at hun ble avslørt som kokainmisbruker, men det viser seg at Moss har tjent seg styrtrik på skandalen.

27.11.05 17:17

(SIDE2): Kate Moss er tilbake på jobb etter kokainskandalen tidligere i høst- det er det ingen tvil om. Nå kan supermodellen skilte med en årsinntekt på 160 millioner kroner, skriver svenske Expressen.

Ble droppet og forsvart

Flere store motehus valgte å droppe Kate Moss etter episoden hvor hun ble avslørt mens hun sniffet kokain. Det så ut som det skulle bli undergangen for Kate Moss som en av verdens fremste supermodeller. Venner og kolleger gikk ut og forsvarte Kate Moss som, mens millionene rant ut, ba verden om unnskyldning før hun la seg inn på en avvenningsklinikk i Arizona.

Men nå viser det seg at H&M-modellen også har nydt godt av den vonde episoden. Tilbudene renner nemlig inn og Moss har tredobblet sin årsinntekt siden før skandalen.

Vil ha Kate

Flere av arbeidsgiverne som reagerte med å sparke Moss har nå tatt henne inn i varmen igjen. Stella McCartney har tilbudt sin venninne en kontrakt til en verdi av 13,5 millioner kroner. Fire andre store motehus, deriblant Calvin Klein, har tilbudt Moss kontrakt som hun, ifølge britisk presse, kommer til å skrive under på innen årsskiftet.

Calvin Klein er foretaket som gjorde Kate Moss verdenskjent, og de er beredt på å punge ut med to millioner kroner for Kate Moss' tjenester.

Kate Moss fikk ja

Kate Moss flykter fra England

Kate Moss hånes på nett

Vi elsker deg, Kate

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.