*Nettavisen* Nyheter.

Kokkens tips til Valentine

Fedonklubbens kokk Per Lauritz Lien gir deg tipsene du trenger for en velsmakende og romantisk middag.

14.02.06 13:51

(SIDE2): Per Lauritz Lien utvikler nye oppskrifter som skal gi riktig og god mat for kropp og sjel. Lien er faglært kokk fra Grand Hotel i Oslo og har allsidig kjøkkenbakgrunn fra både inn- og utland.

Lien er også Fedonklubbens ekspertkokk. Klubben har fokus på matglede og lekre oppskrifter, som ofte er i tråd med kost fra middelhavet. Fedonklubben gir sine medlemmer tett oppfølging innenfor kosthold og livsstil. Dr. Fedon Lindbergs kostholdsfilosofi danner hovedgrunnlaget for Fedonklubben. I tillegg er en rekke andre eksperter tilknyttet klubben.

Med denne ekspertisen legger Fedonklubben alt til rette for at medlemmene skal få hjelp til en varig vektnedgang. Svært mange har allerede valgt å melde seg inn for å få hjelp av våre eksperter. Du kan melde deg inn ved å klikke på lenken under.

Lien var på nett-treff på Side2 tirsdag. Tipsene og oppskriftene han delte med leserne ser du under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.