RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kollapset på restaurant

Sist oppdatert:
Nære kilder frykter at livet med Tom Cruise omsider har satt sitt preg på Katie Holmes.

(YEYE): For noen måneder siden var Katie Holmes på en skikkelig opptur – hun var klar med en ny film, hadde en trendy hårfrisyre som ble kopiert verden over og ble ofte sett sammen med datteren Suri. Men ting kan forandre seg.

Stor Katie Holmes bildespesial nederst i saken!

I den nyeste utgaven av Star Magazine, melder bladet at livet med Tom Cruise, all belastningen og presset, omsider har satt sitt tunge preg på Katie.

Kollapset
Da Katie nylig hadde lunsj på favorittrestauranten «L.A.’s Joan’s on Third», var det åpenlyst at noe var veldig galt. Hun virket utslitt, og så blek og utmagret ut, forteller øyenvitner. Da hun skulle gå ble hun så svimmel at hun måtte støtte seg til dørkanten før en livvakt forsiktig hjalp hun inn i bilen som ventet.

Og dette er ikke første gang Katie har følt seg svimmel de siste ukene. En kilde forteller til bladet at Katie har slitt med dundrende hodepine som gjør at hun ser svarte flekker og holder på å svime av.

Et annet problem kan også være vekten hennes. Selv om hun tynn fra før av, så føler hun seg presset til å bli enda tynnere, og skal ifølge kilder være besatt av å slanke seg.

Tom Cruise problemet?
Selv om Katie aldri ville innrømmet det, så tror nære kilder at Tom Cruise kan være årsaken til hodepinen og svimmelheten. Det høye energinivået hans er ofte vanskelig å holde følge med. Dette, og hennes sterke ønske om å leve opp til hans forventninger, er en stor belastning for skuespillerinnen – både fysisk og psykisk.

- Katie får ikke nok søvn, og har ikke sovet godt på lenge. Hun er trøtt og sliten mesteparten av dagen, mest fordi Tom er så full av energi at de aldri legger seg før sent. Han har et utrolig høyt energinivå, noe hun ikke klarer å holde trutt med, forteller en nær kilde.

Det at Tom reiser mye, og er mye ute med gutta, gjør heller ikke Katie noe mindre sliten. Katie fyller derfor dagene med overdreven shopping og slanking. I tillegg blir hun sjeldnere og sjeldnere sett sammen med datteren.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere