RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kolle på Sørlandet

Sist oppdatert:
Lars Anvar Kolle tar ikke fri på farsdagen, men skal prøve å ta nye seire i kveldens doble V5-omgang

Her kommer Nettavisens V5B-tips

Her kommer DD-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

- 10 Mio Vinn (V5A-2) er det lenge siden jeg har kjørt. Jeg kjenner ikke formen, men vi slår uansett ikke en feilfri Låhne Trym. Jeg tror vi er fornøyd med en fin premie.

- 1 Zoogan Bowl (V5A-3) var hissig fra start sist og galopperte direkte. Det var første gang jeg kjørte Zoogin-sønnen. Han reparerte strålende til en fin tredjeplass. Slik jeg ser det, er dette den beste muligheten jeg har. Voltestart er en fordel for ham, men jeg vet ikke hvor kjapp han er fra start og om vi kan forsvare sporet. Skulle vi klare det, velger jeg å sitte der og håper det holder til seier. Grunnlagsmessig står han hardt inne i løpet, men jeg tror ikke det spiller noen rolle. Han skal veldig tidlig på kupongen, tipser Kolle.

- 3 Meadows Kruzer (V5A-4/V5B-1) leverte en ok innsats for meg sist. Han løser greit fra start, og vi kan få teten. Klarer jeg det vil jeg prøve å sitte der. Galopp sist kom i en trang situasjon, så han var unnskyldt da. Det blir kanskje vanskelig å vinne, men en trippelplass er innen rekkevidde.

- 5 Sør Molyna (V5A-5/V5B-2) avsluttet bra bak Låhne Trym sist. Hoppa er i fin form, men ikke lett å vinne med. Jeg tror det er en trippelplass som i første rekke er målet. Jeg kjenner også 9 Juv Svarten. Han holder fin form, og leverte en hyggelig innsats i et litt svakt V75-løp sist. Han møter likevel enklere motstand nå, og skal regnes der framme.

- 2 Fjellkos Elding (V5B-3) ble mitt valg i løpet. Jeg vet ikke hvem som er best, men jeg håper jeg har gjort et riktig valg. Han er ok fra start, men sjanseløs på teten. Likevel håper og tror jeg at han kjemper der framme. 1 Ramstad Spika kjørte jeg sist. Da var hun god tross galopp. Sprint er ingen fordel, men det er autostart. Jeg blir overrasket om hun klarer å forsvare sporet, men hun skal uansett med på kupongen. 3 Trollgutt er kanskje den med størst kapasitet. Han har utviklet seg veldig i år. Sist landet han på sterke 1.25,5, og skal regnes igjen. Posisjonene avgjør mellom disse tre.

- 8 Mistero (V5B-5) har et vanskelig spor, og møter et par gode hester. Han går litt i rykk og napp, så det blir vanskelig å kjempe helt der framme. Vi er fornøyd med en fin premie, avslutter Kolle.

Kilde: Rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere