*Nettavisen* Nyheter.

Kom deg ut av byn

Mens de store artistene gjester Voss og Stryn ligger Bergen i dvale. Det er bare til å pakke sekken.

28.06.07 09:22

(iBergen.no) I dag kommer den hardtslående amerikanerne «No Means No» til Voss. De gangene de har spilt på Garage har de gitt killer-konserter med sin knallhard punk og to trommiser. På fredag er det Mira «romperister» Craig som skal løfte taket på Ekstremsportveko. Om du ikke er så voldsomt fan, er hun i alle fall pen å se på.

Samtidig som det rister på Voss så er Odd Nordstoga på scenen på Stord, der de feirer Stordfest i helgen. Med mindre du har lyst til å se Jim Gordon band som spiller på Ricks fredag og lørdag, er det altså bare å snitte fra byen denne fredagen.

Ikke skjer det noe særlig på lørdag eller Dr Livingstone kjører et «Gyldne tider» konsept som består av musikk på skjerm fra 1977 til 1997. De lover også noen overraskelser, hva nå det måtte være.

En artist som høster fantastiske kritikker over hele landet som faktisk kan være verdt å få med seg er Erlend Ropstad. Det gilde skjer på Hinsides. Gullstrupen fra Kristiansand har gitt ut platen «Bright late Nights» og konsertene har en tendens til å være noe hakk bedre etter en plateutgivelse. Artistene er liksom mer trygg da de har vert i hver tone på hele platen hundre ganger.

Skal noe anbefales i Bergen denne helgen må det bli denne konserten.

Nei, hopp på toget eller kom deg bak rattet! Det er i distriktene det skjer denne helgen. Til og med Kurten stikker fra byen og reiser til Stord for å spille denne helgen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag